Uitvoering

Zorg voor uw medewerkers…

Kies voor een veilige en betrouwbare installatie!

Techniek levert een steeds belangrijkere bijdrage aan een prettige werkomgeving. Zo is het belangrijk dat uw medewerkers de juiste belichting hebben op hun werkplek, dat zij kunnen profiteren van een stabiele en snelle internetverbinding en dat uw bereikbaarheid wordt gewaarborgd. ProAttivo legt de totale elektrische installatie voor u aan.

onderhoud_meterkast-kopie

Elektrische installatie

ProAttivo is gespecialiseerd in het veilig en betrouwbaar aanleggen en onderhouden van elektrische installaties.

onderhoud_verlichting-kopie

Verlichting

Als u gaat verhuizen of opnieuw gaat inrichten is het handig om eerst een lichtplan te maken. Dit is eigenlijk een plattegrond van uw kantoorruimte waarop uw kantoormeubilair, vergaderruimtes en openbare ruimtes worden ingetekend. ProAttivo adviseert u bij het aanbrengen van accentverlichting (direct licht), basis- of sfeerverlichting (indirect licht) of diffuus (algemeen) licht.

datanetwerken-kopie

Datanetwerken

Computers, tablets en (smart)phones worden tegenwoordig continu gebruikt. Deze apparaten zijn met elkaar verbonden door een datanetwerk. ProAttivo legt inpandig de bekabeling van het datanetwerk voor u aan en faciliteert, indien gewenst, dat u wordt aangesloten op de externe infrastructuur.