Installatie advies

Een betrouwbaar gevoel…

Eén aanspreekpunt voor al uw vragen!

Een verbouwing, renovatie of nieuw bedrijfspand? ProAttivo adviseert u over uw totale installatie en zet de juiste mensen op de juiste plekken in. ProAttivo werkt samen met specialisten op het gebied van elektrotechniek, licht, alarm, brandbeveiliging en domotica. U kunt uw complete project bij ProAttivo neerleggen.

advies4-kopie

Projectmanagement

ProAttivo kan het hele traject van advies, ontwerp, uitvoering en onderhoud voor u verzorgen. U heeft daarbij één aanspreekpunt voor uw totale installatiewerk.

ProAttivo faciliteert ook de aanvragen bij netbeheerders voor de aansluitingen van water, gas, elektriciteit en telecommunicatie kabels. Kortom, een one-stop-shop voor nieuwbouw projecten, renovaties en verbouwingen.

advies_oplaadpunt-kopie

Duurzaamheid

De afgelopen jaren is de aandacht voor energiebeheersing, duurzaamheid en veiligheid enorm toegenomen. ProAttivo gebruikt de laatste technieken en zorgt ervoor dat uw bedrijfspand energiezuinig is door bijvoorbeeld gebruik te maken van LED verlichting in combinatie met aanwezigheidsmelders en/of daglichtregelingen. Dit soort energiezuinige en duurzame oplossingen zijn vaak eenvoudig te realiseren én kunnen veel verschil maken voor uw energiebehoefte én energiekosten. ProAttivo adviseert ook over E-mobility, zoals het aanleggen van oplaadpunten voor elektrische auto’s.