Over ProAttivo

Energiek in ElektrotechniekÔÇŽ

ProAttivo is uw partner voor inspectie van uw elektrische installatie

ProAttivo is adviseur en specialist in het inspecteren van elektrische installaties in bedrijfs- en kantoorpanden. Een betrouwbare en veilige installatie volgens NEN 1010 en NEN 3140 zorgt immers voor een betere continuïteit en een prettige werkomgeving voor uw medewerkers.

SCIOS

ProAttivo is, onder registratienummer R596, gecertificeerd om SCIOS inspecties uit te voeren voor Elektrische Installaties (Scope 8 PI), Elektrisch Materieel (Scope 10) en Zonnestroominstallaties (Scope 12).

Gastdocent

Als gastdocent draagt Jan zijn jarenlange kennis en expertise over aan de inspecteurs en installateurs van de toekomst. De focus ligt daarbij op cursussen rondom de inspectie van elektrische installaties (Scope 8).

Erkend InstallQ inspecteur

Als erkend InstallQ-inspecteur zijn wij bekend met de wet- en regelgeving op het gebied van elektrotechnische installaties. Met deze erkenning bent u zeker van een kwalitatief goede inspectie en het juiste materiaal gebruik. Als erkend inspecteur worden wij regelmatig getoetst en gecontroleerd.

Erkenningsnummer: 80111

Zegelrecht

ProAttivo beschikt over het zogenoemde zegelrecht. Het zegelrecht houdt in dat wij de zegel van het energiebedrijf in uw meterkast mogen verbreken en vernieuwen wanneer er sprake is van een probleem. Uw elektrotechnische installatie is weer in orde als wij een nieuwe zegel hebben aangebracht.

Lid Techniek Nederland

ProAttivo is lid van Techniek Nederland, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en technische detailhandel. Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om de inspectie van een nieuwe of bestaande installatie: u weet dat u vakmanschap in huis haalt. Jan is tevens commissielid van de regiocommissie Zuidoost van Techniek Nederland en draagt daarmee bij aan de uitvoering van ledenactiviteiten in de regio op het gebied van belangenbehartiging, kennisoverdracht en netwerken.

Extra informatie:
Privacy | Cookies | Disclaimer