Over ProAttivo

Energiek in ElektrotechniekÔÇŽ

ProAttivo is uw partner voor inspectie van uw elektrische installatie

ProAttivo is adviseur en specialist in het inspecteren van elektrische installaties in bedrijfs- en kantoorpanden. Een betrouwbare en veilige installatie volgens NEN 1010 en NEN 3140 zorgt immers voor een betere continuïteit en een prettige werkomgeving voor uw medewerkers.

Erkend InstallQ inspecteur

Als erkend InstallQ-inspecteur zijn wij bekend met de wet- en regelgeving op het gebied van elektrotechnische installaties. Met deze erkenning bent u zeker van een kwalitatief goede inspectie en het juiste materiaal gebruik. Als erkend inspecteur worden wij regelmatig getoetst en gecontroleerd.

Erkenningsnummer: 80111

Zegelrecht

ProAttivo beschikt over het zogenoemde zegelrecht. Het zegelrecht houdt in dat wij de zegel van het energiebedrijf in uw meterkast mogen verbreken en vernieuwen wanneer er sprake is van een probleem. Uw elektrotechnische installatie is weer in orde als wij een nieuwe zegel hebben aangebracht.

Lid Techniek Nederland

ProAttivo is lid van Techniek Nederland (voormalig UNETO-VNI), de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en technische detailhandel. Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om de inspectie van een nieuwe of bestaande installatie: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Samenwerkingspartner van HEBB

ProAttivo voert de NEN3140 en NEN1010 inspecties uit voor opdrachtgevers van HEBB (installateurs, projectleiders, bedrijfseigenaren). HEBB is een elektrotechnisch bedrijfsbureau in Tilburg. Zij maken technische werktekeningen voor uw elektrotechnische installatie, voeren calculaties uit, maken materiaallijsten en verzorgen de complete voorbereiding van uw project, zodat u een vliegende start maakt. Neem gerust een kijkje op www.hebbtilburg.nl.

Veldsink en Partners

ProAttivo is partner in brandpreventie voor Veldsink en Partners. Zij zijn onafhankelijk financieel adviseur op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Als erkend en gecertificeerd inspectiebedrijf keuren wij de elektrische installatie voor hun zakelijk klanten.

Extra informatie:
Privacy | Cookies | Disclaimer