Over ProAttivo oud

Energiek in Elektrotechniek…

ProAttivo is uw partner voor uw complete elektrische installatie

Nieuwe bekabeling voor uw data- en telecommunicatie, een lichtplan, vervanging van uw patchkast of nieuwe stroompunten nodig? ProAttivo staat garant voor het succes van uw project, van advies en ontwerp tot en met realisatie, beheer en onderhoud.

Werkwijze

Zodra u uw vraag bij ProAttivo neerlegt, plannen we een afspraak voor een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek. We nemen uw wensen en ideeën door en op basis daarvan ontvangt u een offerte op maat.

Diensten

U kunt ProAttivo inzetten voor het totale projectmanagement, de aanleg en/of het onderhoud van uw elektrische installatie of onderdelen daarvan. ProAttivo werkt samen met experts op het gebied van elektrotechniek, licht, alarm, brandbeveiliging en domotica en zorgt dus voor de juiste persoon op de juiste plek.

Kwaliteit en duurzaamheid staan daarbij voorop. Een betrouwbare installatie is immers van groot belang voor uw veiligheid, maar ook voor een prettige werkomgeving.

janstabel_portret1-kopie

Over Jan Stabel

In 2009 startte Jan Stabel met ProAttivo. Na 35 jaar ervaring in de techniek is Jan uitgegroeid tot specialist in het adviseren, inspecteren, aanleggen en onderhouden van elektrische installaties in kantoor en bedrijfspanden.