Erkenningen en partners van ProAttivo

Sinds mei 2017 mag Jan Stabel van ProAttivo zichzelf erkend installateur en erkend inspecteur noemen. Met deze erkenningen kan Jan laten zien dat ProAttivo kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. De erkenningen zijn uitgereikt door Stichting Sterkin: een stichting die is opgericht om de aanleg van veilige installaties te bevorderen.

Erkend installateur

Als erkend installateur beschikt Jan over voldoende vakbekwaamheid en zogenoemde outillage. Dit houdt in dat ProAttivo genoeg en kwalitatief goede gereedschappen, hulpmiddelen en de vereiste voorschriften in huis heeft om installatiewerkzaamheden gedegen uit te voeren. Hierbij kunt u denken aan het aanleggen en onderhouden van elektrische installaties en het maken en implementeren van een lichtplan bij een verhuizing of verbouwing.

Zegelrecht

ProAttivo beschikt over het zogenoemde zegelrecht. Jan heeft dit zegelrecht aan mogen vragen, omdat hij erkend installateur is. Het zegelrecht houdt in dat Jan de zegel van het energiebedrijf in uw meterkast mag verbreken en vernieuwen wanneer er sprake is van een probleem. Uw elektrotechnische installatie is weer in orde als Jan een nieuwe zegel heeft aangebracht.

Erkend inspecteur

Jan is tevens erkend inspecteur op het gebied van elektrotechniek. Met deze erkenning bewijst Jan dat hij kwalitatief goede inspecties uit kan voeren en dat hij over het juiste materieel beschikt. Zo kan ProAttivo uw verouderde of nog niet gecontroleerde elektrotechnische installatie inspecteren, uw vluchtwegverlichting controleren en preventieve inspecties uitvoeren om brandrisico te verkleinen.

Lid UNETO-VNI

ProAttivo is lid van UNETO-VNI, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en technische detailhandel. UNETO-VNI behartigt de belangen van haar leden op het gebied van arbeidsvoorwaarden, scholing, wet-en regelgeving, milieu en technische voorschriften. Lid van de UNETO-VNI word je alleen als je kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap kunt leveren.

Partner EV-Box

ProAttivo levert een bijdrage aan de toekomst en het comfort van elektrische auto’s. Daarom zijn wij partner van EV-Box, marktleider in laadpalen en laadoplossingen voor elektrische auto’s. Dus heeft u een elektrische auto? ProAttivo installeert, repareert én controleert uw laadstation(s)!