Referenties

- Referenties -

Wij zijn trots op onze projecten

TES Groep

Het TNO gebouw op het terrein van Technische Universiteit Eindhoven is omgebouwd tot een onderwijs gebouw voor Fontys Hogescholen. TES Groep was hierin partner voor de elektrotechnische installaties. Voor dit renovatieproject, met maar liefst 29.000 m2 vloeroppervlakte, verzorgden zij de verlichting, brandmeldinstallaties en beveiliging.

TES Groep huurde ProAttivo in voor een onafhankelijke NEN1010 inspectie. Dit is een inspectie na de eerste aanleg van een installatie. Alle onderdelen van de elektrotechnische installatie zijn hierin gecontroleerd.

Op basis van de eerste inspectie heeft TES een adviesrapport ontvangen. ProAttivo heeft ook de definitieve opleverinspectie uitgevoerd.

TES Groep huurde ProAttivo in voor een onafhankelijke NEN1010 inspectie. ProAttivo controleerde alle onderdelen van de elektrotechnische installatie en leverde een compleet adviesrapport aan waarmee we weer verder konden. In zo’n groot project is het belangrijk overzicht te houden. Zo’n rapport geeft veel inzicht in het werk dat nog moet gebeuren.

TES Groep